Cd-udgivelse

Udover du kan søge støtte til din cd-udgivelse, kan du også som medlem af DMF udgive din musik på DMF’s eget Plade- og distributionsselskab Gateway Music.

Kort om Gateway Music
Flere og flere musikere udgiver selv. Dansk Musiker Forbund har derfor etableret selskabet Gateway Music ApS. Gateway varetager rollen som distributionsselskab/pladeselskab og gør det derved lettere for musikere, der gerne vil selv.

Rettigheder
Ved brug af Gateway bevarer du alle rettigheder selv.

Distribution
Gateway har indgået en aftale med DC Norden om distribution af fysiske plader. Som udgiver af musik via Gateway, behøver man således ikke at bekymre sig om tilgængelighed. Derudover kan man via Gateway få sin musik ud via alle større danske og nordiske udbydere inden for digital distribution, samt Itunes Europa.

Gateway tilbyder desuden

  • Rådgivning i forbindelse med udgivelser
  • Administration af royalties
  • Hjælp til aftaler med musikere, fotografer og grafikere
  • Formidling af stregkoder
  • Fordelagtige pris-aftaler til cd-produktion
  • WEBSHOP-aftale, som gør det muligt at sælge sine cd’er via egen hjemmeside.
  • Promotion

Læs mere her.

 

Gratis stregkode
Det har været et problem for flere DMF medlemmer, at få deres cd distribueret uden en stregkode. Stregkoden bruges til, at registrere cd-en i butikkens lager. Det er for de fleste forretninger et “must” at der er stregkode på cd-en. Forretningen har ganske simpelt ikke tid til at registrere cd’er ved håndkraft. Derudover har medlemmer været udsat for, at når de henvendte sig til pladeselskaber/producenter for at “købe” en stregkode, så har det kostet helt op til 1.500 kr. For medlemmer af DMF er en stregkode helt gratis.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.