Fair Internet

DMF Viborg har modtaget følgende fra Thomas Hyllested – faglig konsulent i DMF
I den kommende tid sætter DMF fokus på underskriftsindsamlingen for et Fair Internet og opfordrer alle udøvende kunstnere til at støtte kampagnen for et Fair Internet. Der er derfor brug for jeres hjælp!
Pt. er lovgivningen, særligt hvad angår interaktiv streaming, særdeles utilstrækkelig for udøvende kunstnere og bør ændres.
I bedes derfor støtte kampagnen ’Fair Internet For Performers’, med jeres underskrifter her.
Og videresende budskabet + link til DMFs medlemmer, kolleger, familie og venner samt opfordre dem til at underskrive forslaget, der kan sikre de udøvende kunstneres vilkår på internettet.
Bag kampagnen står de fire internationale organisationer AEPO-ARTIS, FIM, EuroFIA og IAO, der tilsammen repræsenterer ca 500.000 udøvende kunstnere. DMF er direkte repræsenteret via FIM (International Federation for Musicians). I kan desuden læse mere om kampagnen på DMFs hjemmeside her: https://www.dmf.dk/aktuelt/nyhed/artikel/stoet_op_om_et_fair_internet/
Og I er velkomne til at kontakte mig hvis I har spørgsmål eller ønsker tekstmateriale eller billeder tilsendt, f.eks. til print eller til brug for læserbreve i lokale medier.
Jeg vil løbende holde jer opdateret omkring kampagnens udvikling.
Mvh
Thomas Hyllested
Faglig Konsulent