Mere om DMF Viborg

DMF Viborg er en lokalafdeling af Dansk Musiker Forbund. Afdelingen blev stiftet som Viborg Orkesterforening i 1893, og blev indlagt under DMF i 1911. Afdelingen har i dag knap 60 medlemmer. Foreningen arrangerer bl.a. lokale kurser og medlemsarrangementer.

Der er mange gode grunde til at være medlem af DMF. Dels er der den fælles ide om at stå sammen som musikere – både lokalt i Viborg og omegn, men også i Region Midtjylland, hvor vi har et samarbejde med de andre lokale DMF afdelinger. Det har i mange situationer betydet, at musikere i DMF har opnået fordele, som har været uden for den enkelte musikers rækkevidde. Du står aldrig alene med et problem, men har adgang til al den rådgivning, du skulle ønske fra f.eks. skatteeksperter eller jurister.

Andre fordele ved et DMF medlemskab er den meget billige instrumentforsikring, gratis livs- og ulykkesforsikring, billige private forsikringer (f.eks. indbo-, bil- eller rejseforsikringer), gode tilbud (f.eks. rabat på musikerhøreværn og cd-fremstilling, billig hotelophold og billeje) samt juridisk retshjælp.

DMF Viborgs vedtægter pr. 2018