Angrib dit projekt!

image
ANGRIB DIT PROJEKT!
MED JIM Q. HOLM
Tirsdag d. 8. marts 2016 – Foredrag og individuel bandcoaching.
Nu åben for tilmelding!

Står du med en udgivelse? Har du planer om en turne? …eller et andet specifikt projekt – og mangler du konkrete svar og ny motivation til at komme effektivt videre med det? Hjælpen er her!
Vi har inviteret Jim Q. Holm til at komme forbi DMF Aarhus afdelingen for at holde et motiverende DIY oplæg for dig som solist, eller hele jeres band. Efter oplægget følger en individuel bandcoaching session, hvor du får professionel sparring og rådgivning af Jim. Sammen angriber i dit/jeres projekt, så du bedre kan kortlægge dine konkrete veje videre og muligheder fremadrettet.

Tirsdag d. 8. marts 2016
Foredrag kl. 17 – 18.30. Og efterfølgende bandcoaching kl. 19 – 22
For musikere og bands i de Midtjyske DMF afdelinger.

Formen er, at der i dette undervisningsforløb er plads til at 8 bands og/eller solister som kan deltage. Jim starter med at holde et foredrag med følgende fokusområder:
Hvad er DIY og hvorfor er det så vigtigt?
Succeseksempler, og eksempler på ikke-succeser…
Hvad stopper mange i at gå DIY-vejen?
Økonomi; hvor skal pengene komme fra?
Koncerter; et oplagt gør-det-selv område.
Foredraget går over i en åben dialog, hvor alle deltagerne kan spørge løs, og i plenum lærer af hinandens spørgsmål og problemstillinger.
Herefter afholdes anden del af forløbet, som er 8 x 1-1 sessions, á cirka 20 minutter pr. session. Her går de tilmeldte bands/solister sammen med Jim helt specifikt videre, og individuelt får mere ’at arbejde med’ – med hjem og fremadrettet.

Forhåndstilmelding skal gøres til DMF Aarhus v/Lars Knudsen på lak@dmf.dk eller tlf. 86184599. Dette er et eksklusivt tilbud begrænset til 8 pladser, som fordeles ved først-til-mølle tilmelding. Prisen pr. solist/hele band er kr. 300 kr., og det er for både foredrag og den individuelle band coaching.
Har du/I yderligere spørgsmål kontakt da Lars Knudsen, DMF Aarhus.

Jim Q. Holm er indehaver af Merger Management, tilknyttet Bandakademiet og Promus som coach, næstformand i bestyrelsen på spillestedet Stengade, og har de sidste 25 år samlet erfaring fra mange forskellige sider af musikbranchen, bl.a. som label- og PR manager på Gyldendals pladeselskab Exlibris.