Rabatter

Som medlem af DMF Viborg er der mulighed for at få en lang række rabatter og fordele – udover billige privatforsikringer og instrumentforsikring er der også rabat på billeje, hotelovernatninger, in-ear monitors og høreværn samt fitness. Læs mere herunder og log ind på MIT DMF for at få adgang til rabatterne og fordelene.

Rabat på høreværn og in-ear: Hos Audiovox er det muligt at få 15 procent formstøbte høreværn, in-ear monitors og tinitus-maskere. Læs mere her.

Hotelrabat: Få mellem 10 og 40 procent på dine overnatninger – rabatten fordeler sig på hotelkæder og hoteller over hele Danmark, men det er også muligt at få rabat i Norge og Sverige. Læs mere her.

Billigere billeje: DMF har en landsdækkende aftale med Europcar om rabat på billeje. Lej fx alminelige personbiler, minibusser, små lastvogne og lukkede trailere. Læs mere her.

Indkøbsforening: Forbrugsforeningen giver ca. 9 procent rabat i omkring 4000 forretninger i Danmark. Det koster 11 kr. om måneden at være medlem af forbrugsforeningen. Læs mere ved DMF eller Forbrugsforeningen.

Ophold i kunstnerboligen Skiveren: DMF medlemmer har mulighed for at leje kunstnerboligen Skiveren tæt ved Skagen.  Her er der 10 sovepladser, to stuer, to badeværelser, stort køkken samt to atelierer, hvoraf det ene har et klaver. Prisen for en uge er 2000 kr. Læs mere her.

Ophold i kunstnerbolig i Italien: DMF har rådighed over et byhus i den italienske by Castel-vecchio di Rocca Barbena, der ligger få km fra den italienske riviera i provinsen Ligurien. Huset er et stort fuldstændig nyrenoveret luksus byhus med seks sovepladser. Læs mere her.

 

Udover disse rabatter får man som DMF medlem gratis medlemsforsikringer, billige privatforsikringer, billig instrumentforsikringgratis stregkode til sin cd-udgivelse, billige kurser/efteruddannelse og selvfølgelig en lang række gratis medlemsarrangementer.